Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Безкоштовна доставка Новою поштою при замовленні від 1000 грн!
Переваги
- Дана закваска набагато зручніше у використанні так як для виготовлення продукту вам просто потрібно буде висипати вміст упаковки, ніяких вимірів або ж правильного дотримання граммовок;
- На Домашня сироварня ціна навіть нижче ніж вартість звичайного, неякісного сиру;
- Для того щоб отримати вкрай смачну продукцію вам буде досить почекати добу;
- Це найкорисніший і якісний сир, який тільки ви могли пробувати в своєму житті.
Користь сиру
- Завдяки лише одному продукти ви зможете щодня отримувати повний набір необхідних вітамінів і мінералів;
- Сир дозволяє зміцнити кістки і зуби, в слідстві чого вам не будуть загрожує ніякі захворювання і болю;
- Продукт сприятливо впливає на стан зовнішності, зокрема зміцнюються волосся і поліпшується стан шкіри;
- нормалізує всі обмінні процеси, поліпшується травлення;
- Вироблятися очищення організму від усіх токсинів;
- Також нормалізується стан крові і навіть лімфи;
- Сир також дозволяє отримувати правильні калорії кожен день.
Переваги
Спеціальна домашня сироварня біокомплекс, продуманий до дрібниць. Процес приготування не викликає складнощів і дуже простий. Сир в результаті виходить відмінною твердої консистенції, з правильним запахом і смаком. Додаткові переваги біокомплексу:
- Натуральний і збалансований склад.
- Суха форма, яка зберігає всі корисності в біо комплексі.
- У три рази дешевше магазинного сиру.
- Економія сімейного бюджету.
- Доступна ціна експрес комплексу.
- Висока якість.
- Легкість приготування.
- Чудовий смак.
- У три рази дешевше магазинного.
- Ефективний комплекс для домашнього сироваріння.
Склад
В складі закваски зібрані бактерії нового покоління, які дозволяє прискорити процес дозрівання, і також вітаміни з мінералами.
- Біологічно активні мікроорганізми. Для прискорення дозрівання сиру.
- Сичужні ферменти. Для швидкого згортання і затвердіння молока.
- Кальцій. Для збільшення щільності сиру.
- Біологічно активні бактерії. Для додання сиру смаку, консистенції і кольору.
Завдяки такому комплексу ви зможете буквально за добу отримати найсмачніший і якісний сир, який дійсно буде відповідати всім заявленим стандартам.
Спосіб застосування
- Витримати молоко протягом 8-24 годин після удою. Молоко повинно мати злегка кислуватий присмак.
- Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст"Закваска"додати в молоко, через хвилину розмішати і почекати 40-60 хвилин.
- Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст"Фермент"(1/4 частина) розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води і додати в молоко. Розмішати і почекати 40-60 хвилин.
- Розрізати молочний згусток на кубики 1х1 см. Почекати 5 хвилин.
- Нагрівати сирне зерно до 38 градусів Цельсія, безперервно перемішуючи 20 хвилин.
- Укласти сирне зерно в форми для сиру. Почекати 12 годин.
- Посолити сирні головки і помістити в холодильник для визрівання.
Форма випуску:
- 4 саше по 15 мл:Закваска для різних видів сирів.
- 1 саше 16 мл:Фермент для сирів.